Uddannelser og kurser

Hvis du ikke allerede har et CMAS- eller lignende dykkercertifikat, kan du erhverve dig et ved at følge vores uddannelse. Er du i besiddelse af et dykkercertifikat fra en anden organisation (SDI/TDI, IANTD, SSI, NAUI, NASE, BSAC, eller PADI) kan det være du kan supplere med et af klubbens kurser.

Aktuelle Kurser i 2018

Nedenstående er en oversigt over de kurser vi indtil videre har planlagt til afholdelse i løbet af 2018 i Aquarius. Finder du ikke et kursus der passer dig så kontakt os eventuelt for at høre hvornår det næste kursus kommer.

  • Avanceret sportsdykning: CMAS 3* (Forår 2018)
  • Advanced nitrox (Forår 2018)

Uddannelsesmuligheder i Aquarius

I dykkerklubben Aquarius udbyder vi en lang række kurser. Vi udbyder ikke dem alle hvert år men efter behov og tid hos instruktørerne. Vi har kurser lige fra begynderniveau til teknisk dykning hvor der dykkes med flere forskellige gasblandinger på dykket. Derudover har vi kurser i katagorien: "Dykkerlogistik" dvs. alle de praktiske ting der skal til for at få en god dykkertur til at glide. Her er det specielt vores bådførerkursus og dykkerlederkursus hører hjemme. Leder man efter et kursus vi ikke udbyder så henviser vi gerne til kurser ude i byen. Dette gælder især f.eks. Trimix og huledykkerkurser. Vi har en del medlemmer, der har gennemgået disse kurser, men vi udbyder dem ikke selv.

Læs mere om vores kurser her:

For alle kurser gælder det, at man skal være medlem af klubben for at kunne deltage.